O podjetju

KDO SMO?

Smo mlado, zvedavo in fleksibilno podjetje, ki je svojo navdušenost nad hitro razvijajočo se zabavno elektroniko in ljubezen do večnega avtomobilizma združilo v posel.

S ČIM SE UKVARJAMO?

Naše poslanstvo je strankam zagotoviti še boljšo potovalno izkušnjo v njihovem vozilu, zato se ukvarjamo s prodajo multimedijskih enot za različne znamke vozil in kamer za vzvratno vožnjo za vsa vozila ter druge dodatne opreme.

V kolikor se odločite za nakup multimedijske avtoradio enote in/ali kamere za vzvratno vožnjo, vam je z vnaprej določenim terminom na voljo tudi strokovna montaža, kratka predstavitev funkcij ter nekaj uporabnih napotkov. V kolikor še niste popolnoma odločeni kaj si želite oziroma potrebujete, si vedno z veseljem vzamemo čas za svetovanje, da skupaj poišemo najboljšo možno rešitev za vas.

KJE NAS NAJDETE?

Nahajamo se v osrčju Gorenjske, v kraju Naklo, ki je 4 kilometre oddaljen od mesta Kranj oziroma le slab kilometer od izvoza z avtoceste (Kranj – zahod).

IMATE ŠE KAKŠNO VPRAŠANJE?

Pošljite vprašanje, pripombo ali pohvalo na info@tomba.si ali nas pokličite na telefonsko številko 040 830 834, na kateri smo dosegljivi od ponedeljka do petka med 8.00 in 17.00 uro.