Zaščitno steklo za 9inch avtoradio

Original price was: 19.00€.Current price is: 15.20€.

Zaščitno steklo za 9-palčni avtoradio zaslon je nepogrešljiv dodatek za vsakega lastnika vozila. To visokokakovostno kaljeno steklo nudi zanesljivo zaščito pred praskami, udarci in umazanijo, ohranja zaslon jasen in brez poškodb. Z enostavno namestitvijo in popolnim prileganjem zaslonu je uporaba tega stekla enostavna in učinkovita. Ne le, da ohranja vaš avtoradio v brezhibnem stanju, temveč tudi podaljšuje njegovo življenjsko dobo. Zasnovano je posebej za 9-palčne avtoradio zaslone in ne vpliva na kakovost slike ali občutljivost na dotik. Zaščitite svoj avtoradio in zagotovite brezskrbno vožnjo z zaščitnim steklom.

Na zalogi:
Kategorija:

HITRA DOSTAVA

Naročila oddana do 14h, prejmete že naslednji delovni dan.

Garancija na zadovoljstvo

Ob nezadovoljstvu vrnemo kupnino brez vprašanj.

Opis

V sodobnih vozilih je avtoradio veliko več kot le naprava za predvajanje glasbe. Je središče vaše povezane izkušnje na cesti. Uporabljate ga za navigacijo, komunikacijo, dostop do spletnih aplikacij in še več. Zaradi tega je zaslon avtoradia ena najpomembnejših komponent vašega vozila. In zato je ključno, da ta zaslon ostane v najboljšem možnem stanju.

Vozniška izkušnja je lahko nadležna, če je zaslon poškodovan ali umazan. Ključi, umazanija in ostre predmeti lahko povzročijo praske in poškodbe na zaslonu, kar lahko zmanjša njegovo jasnost in funkcionalnost. Na srečo obstaja preprosta rešitev: Zaščitno steklo za 9-palčni avtoradio zaslon.

To zaščitno steklo je izdelano iz posebnega kaljenega materiala, ki je trpežen in odporen na praske. Tako ščiti zaslon pred vsakodnevnimi nevarnostmi. Ne glede na to, ali gre za ostre predmete, prah ali druge potencialne poškodbe, vaš zaslon je zaščiten pred nepričakovanimi situacijami.

Zaščitno steklo je zasnovano tako, da ne vpliva na kakovost slike ali občutljivost na dotik zaslona. Tako boste še naprej uživali v jasni sliki in odzivnosti zaslona, kot ste navajeni. Enostavno ga namestite, ne pušča mehurčkov in se popolnoma prilega zaslonu.

Ohranite svoj 9-palčni avtoradio v brezhibnem stanju s tem zaščitnim steklom. Ne samo, da ohranja zaslon čist in nepoškodovan, ampak tudi podaljšuje njegovo življenjsko dobo. To je naložba v prihodnost vaše vozniške izkušnje.

Zaščitno steklo za avtoradio je nepogrešljiv dodatek za tiste, ki skrbijo za svojo avtomobilsko opremo. Zagotavlja dolgotrajno zaščito in mirnost, saj veste, da je vaš avtoradio varen pred poškodbami.

Ohranite svoj 9-palčni avtoradio v brezhibnem stanju s tem zaščitnim steklom. Dodajte ga svojemu nakupu za večjo zaščito in udobje v vašem vozilu. Vaš avtoradio si zasluži najboljšo zaščito, ki jo to steklo zagotavlja.

S tem zaščitnim steklom boste lahko brez skrbi uporabljali svoj avtoradio, vedoč, da je zaslon varen in da bo dolgotrajno ohranjen v najboljšem možnem stanju. Naj bo vaša vožnja udobna, varna in brezskrbna z zaščitnim steklom za avtoradio.

Opozorilo!
Pred nakupom preverite velikost svojega avtoradia, da zagotovite, da je steklo primerno. Ta oglas ponuja zaščitno steklo za 9-inch avtoradie, vendar imamo tudi steklo, ki je primerno za 10-inch avtoradie. Pravilna velikost je ključnega pomena za zagotavljanje popolne zaščite vašega avtoradia. Ohranite svojo napravo v najboljšem stanju z ustrezno zaščitnim steklom.

Morda vas zanima

Naročite se na hitro in ugodno montažo

Po predhodnem dogovoru montiramo avtoradie in kamere za vzvratno vožnjo na Gorenjskem.
Povprečen čas montaže multimedijske avtoradio enote je ena ura.

 

Kontaktirajte nas na info@tomba.si ali na 040 830 834